Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

KAΟΔ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ (ΣΑΒΒΑΤΟ 5/5 , 18:00) Επιχείρηση ΄΄PLAY-OFFS΄΄…vol 1 για τους ‘’πράσινους’’!!!


Με τον αέρα της πρωταθλήτριας ομάδας του 1ου ομίλου στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ , ο ΚΑΟΔ ‘’ρίχνεται’’ το απόγευμα του Σαββάτου (ώρα 18:00 μ.μ. , Κραχτίδη) στην μάχη των Play-offs  με αντίπαλο τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης που τερμάτισε στην 4η θέση του 2ου ομίλου.

Με την σειρά να κρίνεται στις δύο νίκες , καταλαβαίνει κανείς ότι ο αγώνας  του Σαββάτου για την δραμινή ομάδα έχει ιδιαίτερη σημασία και αντιθέτως καμία σχέση με τα ματς της κανονικής περιόδου.

Έτσι το προπονητικό δίδυμο των κ.κ. Μπέσσα και Καγιάογλου που είδε την προετοιμασία της ομάδος να κλείνει με θετικό πρόσημο και όλους τους καλαθοσφαιριστές ετοιμοπόλεμους ,  ζήτησε από όλους σοβαρότητα και προσοχή καθ’όλη την διάρκεια του αγώνα ενώ υπάρχει μεγάλη όρεξη για το ματς αυτό κάτι που φάνηκε και στις προπονήσεις.
Άλλωστε από αυτό το ματς ουσιαστικά αρχίζει η δεύτερη φάση προς τον μεγάλο στόχο που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και της επιστροφής της ιστορικής ομάδας στα εθνικά πρωταθλήματα.
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 18:00 μ.μ. στο Α.Π.Κ. ‘’Δημήτριος Κραχτίδης΄΄ και διαιτητές ορίστηκαν οι κ.κ. Ζαχαριάδης και Παναγιωτίδης.
Η διοίκηση του ΚΑΟΔ απευθύνει κάλεσμα σε όλο τον δραμινό φίλαθλο κόσμο να βρεθεί δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα και να την σπρώξει σε ακόμα μια νίκη που θα μας φέρει κοντά στην κορυφή !

Γραφείο Τύπου ΚΑΟΔ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου